Дорогі жителі Надвірнянщини

Дорогі жителі Надвірнянщини!

 Щиро вітаю Вас на цьому сайті!

 
Мене звати Андрій Карманський. У 2010 році мешканці Верхнього Майдану надали мені честь представляти моє рідне село у Надвірнянській районній раді.

 
На виборах, які відбудуться 25 жовтня 2015, я буду балотуватися до обласної ради в окрузі №35, до якого входять села Верхній Майдан, Лісна Велесниця, Парище, Гаврилівка, Камінне, Волосів, Тисменичани, Перерісль та Лісна Тарновиця.

Коротко про себе.

Народився 21 серпня 1980 року у селі Верхній Майдан, моя мама вчителька у Верхньомайданській школі, мій батько загинув на Надвірнянському НПЗ, коли мені було 9 років.

Після 7 класів Верхньомайданської школи вступив до Надвірнянського ліцею, а по закінченню - до Івано-Франківського Національного Технічного Університету Нафти і Газу.

Офіційну трудову діяльність розпочав після закінчення університету на ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття». Зараз є представником міжнародної компанії
Alcoa в Україні.

Одружений, виховую донечку.

Чому йду до обласної ради?

Щоб чесно, добре і справедливо представляти і захищати інтереси Вашої громади, громад Надвірнянщини і області в обласній раді.

Вважаю, що  без доброго захисника українське село може не вижити.

Що буду робити у обласній раді?

Найперше, обіцяю відвідувати всі сесії обласної ради.

Буду регулярно звітувати перед Вами, як через засоби масової інформації так і особисто.

Зроблю все, щоб не допустити необґрунтованого закриття шкіл, ФАПів, лікарень.

Буду активно залучати бюджетні та грантові кошти на потреби округу.

Обіцяю не змінювати власної політичної позиції та завжди керуватися думкою жителів рідної Надвірнянщини.

Що вже зробив?

Як депутат Надвірнянської районної ради я завжди діяв у інтересах громади району.

За п’ять років не пропустив жодної чергової сесії районної ради і взяв участь у більшості засідань постійної депутатської комісії, членом якої я є.

Як мажоритарний депутат, був обраний у Верхньому Майдані,  тому для мене пріоритетним було вирішення проблем верхньомайданців. За 5-ть років  зумів залучити більше мільйона бюджетних коштів на потреби Верхнього Майдану.

Цього року був одним з тих, хто добивався  виділення коштів на ремонт дороги Лісна Тарновиця – Тлумач(яка проходить через Парище і Гаврилівку) – 225 тис. грн. та дороги Надвірна – Парище(через Верхній Майдан) – 225 тис. грн . Ремонт зазначених доріг має розпочатися вже найближчим часом.

Детально про мою депутатську роботу у районній раді можна почитати на цьому сайті http://karmanskyy.org/index.php/zvity-pro-diialnist

Чим відрізняюся?

Найперше тим, що ще молодий, маю  силу і бажання працювати для України і Прикарпаття. Ніколи не крав. Є вихідцем з цього округу і ніколи про нього не забуваю. Маю успішний досвід роботи у Надвірнянській районній раді і добре розумію, що таке робота депутата обласної.

Чому прошу мене підтримати?

Я дуже добре усвідомлюю, що без підтримки, допомоги і поради громади, жоден кандидат чи депутат не зможе досягнути реальних результатів.

У свою чергу буду робити  все, щоб Ви не розчарувалися у тому, що віддали свій голос саме за мене.

Для когось Надвірнянщина – округ, для нас – БАТЬКІВЩИНА!

З повагою, Андрій Карманський
депутат Надвірнянської районної ради.