З світлим святом Воскресіння!

Дорогі жителі Надвірнянщини, Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Щиро вітаю Вас з Воскресінням Господнім!

В ці весняні дні, коли оживає природа, народжується нове життя, ми святкуємо найбільше християнське свято. Свято, яке символізує початок нової епохи, нового рівня свідомості людства, нової, осмисленої, віри у сенс життя, віри у майбутнє, віри у нашого Єдиного Бога!

Часто говорячи «Христос Воскрес!», ми згадуємо і величне «Воскресла Україна!». Наша, зовсім молода держава, як і християнство у свої перші роки, переживає великі випробування. Ми, як і перші християни, своїм існуванням, кинули виклик імперіям сучасності. Ці тюрми народів прагнуть знищити Україну в її зародку, як колись, царі-язичники нищили та вбивали учнів і послідовників Христа.

Але, як і перші християни ми маємо бути сильні і незламні у своїй вірі у Бога і у нашу Державу. Ми, як і вони, зможемо побудувати величний храм під назвою Україна, який тисячоліттями стоятиме на славу воскреслого Ісуса.

У ці святкові дні не забуваймо про наших воїнів-захисників, не забуваймо про людей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Будьмо щедрими і милосердними, і Воскреслий Ісус подарує нам і нашим сім’ям мир, здоров’я, достаток і сили йти вперед і робити світ кращим!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,

Андрій Карманський
депутат Надвірнянської районної ради