Звернення Андрія Карманського

Дорогі жителі Верхнього Майдану, Лісної Велесниці, Парище, Гаврилівки, Камінного, Волосова, Перерослі, Тисменичан та Лісної Тарновиці!

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад. Від вашої активності та мудрості буде залежати те, якими будуть наступні кілька років. Обираючи депутатів та сільських голів, пам’ятайте - на їх плечі будуть покладені складні рішення щодо об’єднання громад, можливого закриття шкіл, медичних закладів, дитячих садочків. Вони будуть координувати підтримку наших захисників на сході, будуть вирішувати щоденні проблеми громади і дбати про захист Ваших інтересів.

Прошу Вас обрати тих, хто має бажання і сили взяти на свої плечі обов’язок – бути захисником громади.

Я, Андрій Карманський, балотуюся до Івано-Франківської обласної ради у виборчому окрузі №35 до якого входять Тисменичани, Перерісль, Гаврилівка, Лісна Тарновиця, Камінне, Волосів, Парище, Лісна Велесниця та мій рідний Верхній Майдан.

У разі обрання мене депутатом обласної ради, обіцяю віддано служити громаді Надвірнянщини та Прикарпаття, зробити все, щоб ваші населені пункти розвивалися, а якість життя у них постійно зростала.

Не дивлячись на те, що мені 35 років, я маю великий досвід, який дозволить мені з перших днів плідно працювати у обласній раді.

Як член команди ВО «Батьківщина», яка буде мати велику фракцію у обласній раді, я зможу покладатися на підтримку багатьох однодумців починаючи від депутатів районної ради і закінчуючи депутатами Верховної ради України.

ВО «Батьківщина» багато років послідовно захищала інтереси простих українців, жителів сіл і містечок, вчителів, лікарів, робітників, учасників АТО та членів їх родин. Ми домагаємося індексації пенсій та зарплат, зниження тарифів до реальної їх вартості, ремонту доріг, дієвої боротьби з корупцією, покращення якості освітніх та медичних послуг, соціального захисту найбідніших. Ми завжди були з вами, не ховалися за парканами та пропускними пунктами. Ми відкриті для людей і тому просимо вас підтримати нашу команду, яка йде під №1 до Надвірнянської районної ради, та особисто мене, №9 до Івано-Франківської обласної ради.

З надією на Вашу підтримку, поради і допомогу прошу Вас прийти на вибори 25 жовтня та надати мені честь представляти Вас у Івано-Франківській раді.

Дякую!

З повагою,

Андрій Карманський

Кандидат у депутати Івано-Франківської обласної ради у виборчому окрузі №35